Succesvolle en gezellige Koningsdag 2014
door Marjan Schaapman op 28 april, 2014

Met groot enthousiasme hebben een aantal jonge meiden en jongens in Nijmegen zich op Koningsdag 2014 ingezet voor de Van Doorn Stichting. In totaal werd ruim EUR 130 ingezameld in Nijmegen en Leusden!

In Nijmegen hebben Floor en Kaat met hun vrienden koekjes en cupcakes verkocht voor het goede doel. De koekjes vonden gretig aftrek en de verkoop leverde dan ook zo'n EUR 80 op!

Koningsdag2

In Leusden werd de jeugd door Maud, Cindy en Hyun Jin voorzien van mooi gelakte nagels, tattoos en vrolijk geschminkte gezichten, en dat leverde ruim EUR 50 op!

Daarnaast werden zowel in Nijmegen als Leusden honderden flyers uitgedeeld aan het voorbij slenterend Koningsdag-publiek. Al met al was het een gezellige, zonnige en een mooie PR-dag voor de Van Doorn Stichting!