Crowdfunding via 4just1.com
door Marjan Schaapman op 17 januari, 2014

De Van Doorn Stichting is op 17 januari 2014 met fondsenwerving gestart via crowdfunding op www.4just1.com. Hiermee willen wij trachten zo snel mogelijk de fondsen in te zamelen die nodig zijn voor de aanschaf van lesmateriaal voor het MULEBA Vocational Training Center in Tanzania.

Wil jij ons helpen zoveel mogelijk bekendheid te geven aan dit project? Ga dan naar onze projectpagina op 4just1.com! We stellen het enorm op prijs als je deze via social media of andere communicatiekanalen onder de aandacht van 'de crowd' wilt brengen.

Maar een donatie voor dit project zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn! Je kunt doneren via onze projectpagina op 4just1.com, maar je kunt natuurlijk ook gewoon rechtstreeks aan de Van Doorn Stichting doneren voor dit project (of andere projecten). Kijk daarvoor op Jouw hulp is nodig!

Wat je ook doet; alle hulp is welkom en we bedanken je daar dan ook bij voorbaat hartelijk voor!!