Sponsoractie ter ere van 40-jarig jubileum
door Marjan Schaapman op 09 augustus, 2015

Op 1 september 1975 kwam Marcel van Wijk – naar eigen zeggen – ‘als gesjeesd student’ in dienst bij wat destijds het Raadgevende Ingenieursbedrijf DHV heette, en tegenwoordig Royal HaskoningDHV. Na een boeiende carrière bij een werkgever die altijd voor de nodige afwisseling heeft gezorgd, zal hij op 1 september 2015 zijn 40-jarig jubileum vieren. Wij zijn enorm dankbaar en trots dat Marcel dit project heeft gekozen als sponsorproject ter gelegenheid van zijn 40-jarig jubileum!

Marcel: “Spotlights zijn aan mij niet besteed - liever zet ik anderen in het zonnetje. Daarom wil ik graag van deze feestelijke gelegenheid gebruik maken om samen met mijn familie, vrienden, collega’s en andere belangstellenden een duurzame herinnering aan mijn jubileum te creëren; door iets tastbaars, structureels en constructiefs te leveren aan de minder bedeelden van deze wereld.

Foto1 Foto3 Foto4

Voor mij komt duurzaamheid vooral tot uiting in onderwijs; investeren in opleiding en training is het meest effectieve middel in de strijd tegen armoede. Ik geloof ook dat het vergroten van de ‘wijsheid’ van jongeren hun wereldbeeld kan verhelderen en verbreden en dat onderwijs in die zin ook bij kan dragen aan een betere wereld…. Die overtuiging heb ik teruggevonden in de Van Doorn Stichting en het project dat ik heb ik uitgekozen voor deze ‘jubileum-actie’TA CRUSADE, de opzet van een centrum voor beroepsopleidingen in Oeganda. Ik vind dit een prachtig initiatief van gedreven mensen die met financiële hulp een mooi project kunnen doen slagen en ik wil hen die hulp graag geven.

Daarom heeft Marcel ervoor gekozen zijn 40-jarig jubileum bij DHV niet te vieren met een grootse receptie met drankjes, hapjes, toespraken en cadeaus, maar in plaats daarvan zijn hele netwerk te vragen dit project met een donatie te steunen.

Draag je ook bij aan Marcel’s jubileumproject?

Je kunt dat doen door een bedrag over te maken op IBAN NL71 RABO 0157 8489 14 t.n.v. Van Doorn Stichting, onder vermelding van ‘Jubileum Marcel’.

Op de projectpagina op de VDS-website en via LinkedIn en Facebook houden we jullie op de hoogte van de vorderingen van de inzameling en van het project.

Marcel: “Ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar een mooi resultaat gaan behalen, wat dit 40-jarig jubileum voor mij een bijzondere glans zal geven. Ik stel ieders bijdrage enorm op prijs!