Inspirerend bezoek aan Oost-Afrika
door Marjan Schaapman op 04 april, 2017

Paul Sutmuller is oprichter en penningmeester van de Van Doorn Stichting. In februari/maart van dit jaar bezocht hij projecten en projectmogelijkheden in Oeganda, Kenia en Tanzania - een inspirerende en zeer leerzame reis, zoals hij zelf zegt.

"Ik ben enthousiast over de projecten die goed gelukt zijn en soms betere resultaten hebben opgeleverd dan we hoopten, en ik heb geleerd van de projecten die wat moeizamer verliepen." aldus Paul. "Maar kansarme jongeren een betere toekomst geven is een dankbare uitdaging die ook niet gemakkelijk hoeft te zijn! Dat de activiteiten van de Van Doorn Stichting in Tanzania de belangstelling hebben van de Tanzaniaanse overheid in Dar Es Salaam geeft een gevoel van trots en voldoening en geeft energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan!"

Geïnteresseerd in Paul's bevindingen en ervaringen?

>> Lees zijn reisverslag!