Doe mee aan onze Zomerprijsvraag!
door Marjan Schaapman op 21 juni, 2017

Ontwerp een t-shirt voor de Van Doorn Stichting en sponsor zo een goed doel!

Wij nodigen iedereen van harte uit om voor de Van Doorn Stichting een t-shirt te ontwerpen dat uiting geeft aan onze slogan: Learning opportunity for everbody!

Plaatje Zomerprijsvraag VDS

Het winnende ontwerp (te kiezen door de bestuursleden van de Van Doorn Stichting) krijgt vanzelfsprekend een prachtige vermelding op onze website, Facebookpagina, Twitter- en Instragram-account.

Maar nog leuker: we gaan met dat ontwerp via Teechip.com zoveel mogelijk t-shirts laten drukken en verkopen! De opbrengst daarvan is bestemd voor het Reality Tested Youth Program in Nairobi, Kenia – dus…. zo steun jij met jouw ontwerp een prachtig project!

Waar moet het ontwerp aan voldoen?

• Je mag een voor- en/of achterkant ontwerpen. Het t-shirt zelf is wit; je ontwerp mag in zwart-wit of kleur.
  • De slogan ‘Learning opportunity for everybody’ moet tot uiting komen. Dat mag in beeld, tekst, een combi, wat jij wilt!
  • Het logo van de Van Doorn Stichting moet ergens op het shirt voorkomen.
  • Je kunt je ontwerp aanleveren m.b.v. een vector bestand, maar het mag ook in JPG, PNG, GIF, BMP, PDF EN TIF. Het bestand mag niet groter dan 5MB zijn en de minimale resolutie moet 300x300 zijn.

Lever je ontwerp uiterlijk 31 juli 2017 aan via vandoornstichting@gmail.com onder vermelding van het onderwerp ‘zomerprijsvraag’.

We bevestigen de ontvangst van je ontwerp dan zo snel mogelijk.

Dus, gauw aan de slag! We verheugen ons op het resultaat!