Sponsoring

In het kader van bijv. maatschappelijk ondernemen kan sponsoring zeer interessant zijn voor met name bedrijven, en de Van Doorn Stichting is gebaat bij vergroting van haar naamsbekendheid. Het mes van sponsoring snijdt aan twee kanten!

Sponsors kunnen wij het volgende bieden:

• Vermelding van je (bedrijfs)naam op onze site, indien gewenst inclusief logo en inclusief een url naar je (bedrijfs)website;
  • Minimaal 1x en maximaal 3x vermelding van je bedrijfsnaam (als sponsor, in relatie tot het gesponsorde project) in onze digitale nieuwsbrief en in een bericht op Facebook en Twitter.
  • In eigen publicaties en op je eigen website mag je vanzelfsprekend melding maken van het feit dat een specifiek project door jou wordt of is gesponsord, en kun je verwijzen naar (de website van) de Van Doorn Stichting. Voor artikelen kunnen wij input en bijv. fotomateriaal beschikbaar stellen.
  • Indien gewenst verzorgen wij een regelmatige voortgangsrapportage over het door jou gesponsorde project, zodat je precies weet hoe jouw bijdrage besteed wordt. Wij maken per sponsor specifieke afspraken over de vorm en frequentie van de voortgangsrapportage.

Geïnteresseerd in het sponsoren van een project?

Laat het ons weten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kijk hier voor een overzicht van sponsors die je zijn voorgegaan!